25 godišnja konferencija hrvatskih psihologa

PSIHOportal25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa, godišnji znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 8. do 11. studenog 2017. u Falkensteiner Resort Borik u Zadru u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore, Društva psihologa Zadar i Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru s glavnom temom Psihologija u zaštiti i promicanju ljudskih prava i društvene pravednosti.

Opširnije...

Ciklus predavanja

psihoportalCiklus radionica Zajedno: razvijanje vještina roditelja djece s poremećajima hranjenja - Radionice se provode uz podršku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i besplatne su za korisnike.

Opširnije...

EMDR Level A edukacija - prijave u tijeku

PSIHOportalEMDR Level A edukacija u Zagrebu 26. i 27. kolovoza 2017. godine. Prijave u tijeku.

Opširnije...

Resocijalizacija ovisnika o drogama - sažeci predavanja

PSIHOportalU organizaciji CZSS Zagreb, Podružnica Obiteljski centar povodom Međunarodnog dana borbe protiv ovisnosti dana 18. studenog 2015 održano je stručno predavanje i prezentirana evaluacija projekta. Sažetke predavanja donosimo u nastavku.

Opširnije...

RIJEKA PSIHOLOGIJE 2017.

PSIHOportalStiže nam Rijeka psihologije! Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici. Pridružite nam se od 20. do 26. veljače i upoznajte psihologiju!

Opširnije...

Škola za razvedene roditelje - besplatno

psihoportalU Dječjem dmou „Tić“ u RIjeci,  započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa besplatne psihološke podrške razvedenim roditeljima..

Opširnije...

Dodatne informacije