8. rijeka psihologije

Rijeka psihologijeOsma Rijeka psihologije koja će poteći našim gradom u ponedjeljak, 18. veljače, a aktivnosti će se odvijati tijekom cijelog tjedna. Manifestacija se provodi u sklopu Tjedna psihologije koji popularizira psihologiju diljem Hrvatske.

Opširnije...

RIJEKA PSIHOLOGIJE 2017.

PSIHOportalStiže nam Rijeka psihologije! Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici. Pridružite nam se od 20. do 26. veljače i upoznajte psihologiju!

Opširnije...

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce će se i ove godine priključiti organizaciji 12. tjedna psihologije

PSIOPortalCentar za edukaciju i savjetovanje Sunce će se i ove godine priključiti organizaciji 12. tjedna psihologije kroz provedbu besplatnih edukacija za građane te će u sklopu pojedinih radionica predstavit svoje aktualne projekte koje financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku:

Opširnije...

Ciklus predavanja

psihoportalCiklus radionica Zajedno: razvijanje vještina roditelja djece s poremećajima hranjenja - Radionice se provode uz podršku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i besplatne su za korisnike.

Opširnije...

12. tjedan psihologije

PSIHOportalNajavljujemo 12. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 18. do 24. veljače 2019. različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Opširnije...

Resocijalizacija ovisnika o drogama - sažeci predavanja

PSIHOportalU organizaciji CZSS Zagreb, Podružnica Obiteljski centar povodom Međunarodnog dana borbe protiv ovisnosti dana 18. studenog 2015 održano je stručno predavanje i prezentirana evaluacija projekta. Sažetke predavanja donosimo u nastavku.

Opširnije...

Dodatne informacije