Besplatna radionica - NEUROLEADERSHIP – PSIHOLOGIJA U SLUŽBI LIDERSTVA

Share

PSIHOportalNEUROLEADERSHIP – PSIHOLOGIJA U SLUŽBI LIDERSTVA - Besplatna Ramiro radionica, 17. lipnja, u 17 sati, Hotel International u Zagrebu.

Iskoristite priliku i pridružite se na besplatnoj dvosatnoj radionici o NeuroLeadershipu te iz prve ruke upoznajte Ramiro Leadership NLP Academy, program koji je u zadnjih 10 godina promijenio mnoge živote.

Temelj znanja što i na koji način raditi kako bismo potaknuli promjenu i ostvarili utjecaj, krije se u poznavanju principa funkcioniranja ljudskog mozga te razumijevanju ljudskog ponašanja. Upravo zato NeuroLeadership, suvremena disciplina koja spaja spoznaje iz neuroznanosti i psihologije s uspješnim vodstvom, daje odgovore kako otključati potencijale mozga i postati lider u svim životnim i poslovnim ulogama.

Psiholozi u ulozi lidera

S obzirom na svoju profesiju, ali i očekivanja koja drugi imaju od nas, kao psiholozi imamo priliku i odgovornost potaknuti i voditi druge kroz razvoj liderskih vještina, neovisno o tome gdje radimo i na kojoj smo poziciji. Jednako tako, u Ramiru čvrsto vjerujemo da je dio naše profesionalne uloge biti vođom, formalno ili neformalno, te ostvariti pozitivan utjecaj. Ukoliko i Vi osjećate isto te želite kod sebe razvijati liderske vještine, pridružite nam se na besplatnoj radionici i upoznajte NeuroLeadership i Ramiro Leadership NLP Academy.

Radionicu vode Martina Trboglav Podvorac i Iva Maksimović, profesorice psihologije i konzultantice s višegodišnjim iskustvom u području organizacijskog razvoja i razvoja ljudskih potencijala.

S obzirom na ograničen broj sudionika na radionici, svakako se prijavite već danas na https://forms.gle/pCtLWyfxsSuLQMHV7 i osigurajte svoje mjesto.

Nova generacija Ramiro Leadership NLP Academy s radom kreće u jesen, a članovi HPD-a ostvaruju popust od 10%. Više o programu Akademije možete pronaći ovdje .

 

 

 

 

Share

Dodatne informacije