Stipendije za PhD usavršavanja i istraživanja u Austriji

Austrijski kulturni forum u Zagrebu izvijestio je o natječajima na koje se hrvatski državljani mogu javiti za dodjelu stipendija za poslijediplomska i postdoktorska usavršavanja i istraživanja u 2013./14. u Austriji. Rok: 1. ožujka, 2013

Opširnije...

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica obavještava sve korisnike programa Centra da će grupni programi započeti 14. siječnja, uz izuzetak programa "Klub 3".

Opširnije...

Hrvati imaju sve manje pozitivnih emocija

U posljednja tri mjeseca znatno su porasli zabrinutost, tuga, ljutnja i stres, pokazuje Nacionalni indeks sreće i potvrđuje relativno nisko Gallupovo rangiranje Hrvatske u doživljavanju pozitivnih emocija.

Opširnije...

Ivan Đikić dobio nagradu 'Ernst Jung za medicinu'

Poznati hrvatski znanstvenik Ivan Đikić, profesor na Sveučilištu Goethe i direktor Instituta Buchman, dobitnik je nagrade Ernst Jung za medicinu. Urednik PSIHOportala je imao čast za PSIHOportal napraviti intervju s prof. Đikićem koji možete naći u rubrici "Intervju s.." .

Opširnije...

Natječaj za posao

PSIHOportalInformacija o natječaju za posao za radno mjesto asistenta (završen studij psihologije) preko Hrvatske zaklade za znanost, za rad na međunarodnom znanstvenom projektu Horizon 2020  Dialogue About Radicalisation and Equality DARE.

Opširnije...

Psihološki aspekti pojave koronavirusa

psihoportalPojava koronavirusa SARS-CoV-2 u Kini 2019. godine i njegovo širenje zaokupilo je pažnju stručnjaka, medija i opće populacije.

Opširnije...

Potkategorije

Dodatne informacije