Korak do posla – program za mlade koji traže prvi posao

Share

Poèetkom rujna u Velikoj Gorici æe u okviru programa BONSAI biti održani programi osposobljavanja za aktivno traženje zaposlenja. Kroz program "Korak do posla" mladi mogu dobiti dobiti informacije, steæi znanja i vještine za proaktivan nastup na tržištu rada i svjesno planiranje vlastite karijere.

U program osposobljavanja se mogu prijaviti mladi nezaposleni bez radnog iskustva, u dobi od 15 do 29 godina, koje traže posao i žele proaktivno pristupiti planiranju karijere i traženju odgovarajuæeg posla. Sudjelovanje u programu je besplatno.  Program se održava u manjim skupinama od 15 sudionika. Praktièno je usmjeren, sudionici pomoæu razlièitih vježbi i simulacija stjeæu znanja i iskustva te aktivno sudjeluju kroz cijeli program. Poèetak programa je predviðen za poèetak mjeseca rujna i trajat æe ukupno 47 dana po 4 školska sata dnevno (17 dana osposobljavanja, 30 dana samostalnog rada u okviru Centra karijera), a održati æe se u Velikoj Gorici.

Prijave i informacije mogu se dobiti u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, ispostava Velika Gorica Zagrebaèka 62 ili gospoðe Darije Bagiæ kojoj možete pisati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Broj mjesta je ogranièen na 15 sudionika.

Share

Dodatne informacije